Ливърпул гони един от талантливите си нападатели


Ливърпул гони един от талантливите си нападатели
Снимка: Getty Images/Guliver

2254 0

Ливърпул обмисля варианта да се раздели с нападателя си Шей Оджо, въпреки желанието на Юрген Клоп британецът да бъде изпратен под наем, вместо да бъде продаден.

21-годишният нападател остана извън групата на "червените" за тренировъчния лагер във Франция, след като редица играчи на мърсисайдци се завърнаха от почивките си.

Въпреки това, Оджо взе участие в предсезонната подготовка на отбора, като дори успя да отбележи попадение срещу Манчестър Юнайтед по време на турнето в САЩ.

Отсъствието на Оджо от лагера във Франция може да бъде обяснено и с напредналите преговори за неговото бъдеще. Бен Уудбърн също остана извън групата на Клоп във Франция, като  неговият трансфер под наем вече стана факт.

Клоп заяви по-рано през седмицата, че най-доброто за Оджо ще бъде да премине под наем за един сезон. Въпреки това, ръководството на мърсисайдци иска да се раздели с играча за постоянно, като основния фаворит за подписа му е Уест Бромич.

"Дроздовете" ще трябва да заплатят сума от порядъка на 15 млн. паунда, като има възможност и за трансфер под наем с опция за закупуване след изтичането на договора.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички