Дете се изгаври с Дарвин Нунес за социалните мрежи (ВИДЕО)


Дете се изгаври с Дарвин Нунес за социалните мрежи (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

10930 0

Дарвин Нунес отново стана хит в социалните мрежи, след като няколко пъти попадна под "светлината на прожекторите" със свои изказвания или действия, откакто акостира на "Анфийлд".

Той е един от най-обсъжданите футболисти на Ливърпул и е добре разпознаваем в публичното пространство, като е достатъчно известен и сред запалянковците на Манчестър Юнайтед.

Това стана ясно от публикуван клип в мрежата, в който се вижда, че дете е помолило уругваеца за снимка, но идеята на малчугана всъщност е била да се пошегува с таланта. 

След кадъра, който си направиха двамата, привърженикът на Манчестър Юнайтед помоли Нунес да се обърне, тъй като междувременно съблече своето горнище и показа своята тениска на "червените дяволи".

Именно грандът от "Олд Трафорд" се явява големият съперник на Ливърпул, който привлече Дарвин Нунес през изминалото лято с идеята да се превърне в основния реализатор на клуба. 

Вижте кой избра Нунес между Лионел Меси и Кристиано Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички