Дуо на Челси иска да напусне клуба до края на лятото


Дуо на Челси иска да напусне клуба до края на лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

2827 0

Двама играчи на Челси са обявили пред ръководството, че искат да напуснат клуба през това лято. Новината обяви изданието на Острова "Star", което твърди, че защитниците Маркос Алонсо и Давиде Дзапакоста са готови да си търсят нови отбори.

Дзапакоста пристигна на "Стамфорд Бридж" през 2017 година, като бе желан и привлечен лично от мениджъра по това време Антонио Конте. С напускането на италианеца и назначението на Маурицио Сари обаче бившият играч на Аталанта и Торино игра в едва 17 мача от сезона.

Маркос Алонсо пък е редовен титуляр на "Стамфорд Бридж", но иска да заиграе в родината си. И двамата за момента са посъветвани да изчакат, като ръководството се надява Франк Лампард да ги убеди, че имат място в проекта му за новия сезон.

Огромен интерес обаче има към една от големите звезди на "сините". Калъм Хъдсън-Одой е желан от няколко европейски гранда, като дори и той иска да напусне Лондон. Днес Челси е отхвърлил четвърта поред оферта за него, като повече по темата може да откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички