Челси отхвърли нова оферта за Хъдсън-Одой, играчът настоява да си ходи


Челси отхвърли нова оферта за Хъдсън-Одой, играчът настоява да си ходи
Снимка: Getty Images/Guliver

2418 0

Немското издание "Bild" информира днес, че тимът на Челси е отхвърлил последната оферта на Байерн Мюнхен за Калъм Хъдсън-Одой. Освен това в материала се пише, че младата звезда на лондончани настоява да напусне Острова и да премине на "Алианц Арена".

През изминалия сезон младата звезда показа на какво е способен и спечели доверието на Маурицио Сари. Бившият мениджър на тима в началото рядко му даваше шанс, като офанзивният играч се подвизаваше предимно в Лига Европа и ФА Къп, но скоро формата му стана впечатляваща и не остана незабелязана от Сари, който в края на сезона обяви, че Хъдсън-Одой е готов през новия сезон да играе в 75%-80% от мачовете на тима.

В края на април обаче играчът получи неприятна контузия. Младият английски национал получи тежка травма в ахилеса в среща с Бърнли, която сложи край на участието му в мачовете на "сините" за сезона. "Bild" пише още, че Хъдсън-Одой вероятно ще изпусне и началото на сезона, но това не е попречило на немския шампион да изпрати до сега четири оферти за англичанина, като всичките са били отхвърлени от лондонския тим.

По-рано това лято треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач обяви колко нови играчи ще му трябват за предстоящата кампания. Подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички