Доскорошна звезда на Манчестър Юнайтед каза "да" на Галатасарай


Доскорошна звезда на Манчестър Юнайтед каза "да" на Галатасарай
Снимка: Getty Images

2578 0

Доскорошната звезда на английския гранд Манчестър Юнайтед Хуан Мата се съгласи да премине като свободен агент в турския Галатасарай, съобщи авторитетният спортен журналист Фабрицио Романо. Мата, чийто контракт с "дяволите" изтече през лятото, ще играе в Турция през новия сезон.

Според информациите на Романо, Хуан Мата вече е казал "да" на ръководството на Галатасарай, като двете страни са се разбрали за личните условия на играча. Продължителността на контракта на Мата ще бъде за период от една година.

Романо допълва още, че Мата не е бил близо до трансфер в Лийдс, каквито информации се появиха наскоро. Сега остава испанецът единствено да подпише контракта си с турския гранд и да бъде официално представен като играч на Галата.

Хуан Мата прекара осем години на "Олд Трафорд", като изигра близо 200 мача за отбора. Преди това испанецът се подвизаваше във Валенсия и Челси, а като юноша бе част от школата на Реал Мадрид. Той има и 41 мача с националния отбор на Испания.

По-рано друг балкански гранд привлече футболист от световна класа - Олимпиакос взе Марсело, а посрещането му на гръцка земя бе нереално (ВИДЕО)!

Още трансферни новини четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички