Доскоро нежелан, но вече с нов 2-годишен договор с Манчестър Юнайтед


Доскоро нежелан, но вече с нов 2-годишен договор с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3447 0

Халфът на Манчестър Юнайтед - Хуан Мата, поднови договора си с клуба, информираха "червените дяволи". Споразумението му изтичаше в края на този месец, като новият контракт на испанеца е за срок от две години.

"Истинска чест е да продължа да представям този невероятен клуб и нашите изключителни фенове. В Манчестър Юнайтед съм от пет години и съм горд да нарека "Олд Трафорд" мой дом. Нямам търпение да работя с Оле Гунар Солскяер и неговия фантастичен треньорски щаб. Визията им за клуба е наистина вълнуваща и съм толкова щастлив да бъда част от това", заяви Мата пред клубния сайт.

31-годишният халф участва в 32 мача през миналия сезон във всички турнири. С екипа на "червените дяволи" бившият испански национал е спечелил Купата на ФА, Купата на Лигата, Къмюнити Шийлд и Лига Европа.  Под ръководството на Жозе Моуриньо Мата рядко намираше място в състава. След идването на Оле Гунар Солскяер обаче нещата се промениха и това е дало повод на испанеца да поднови договора си с английския гранд.

След края на сезона в Англия полицията във Великобритания постави на първо място феновете на Манчестър Юнайтед в една от най-неприятните класации. Повече по темата вижте тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички