Доскоро недолюбван от Моуриньо подписа нов договор с Юнайтед


Доскоро недолюбван от Моуриньо подписа нов договор с Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

989 0

Крайният защитник на Манчестър Юнайтед Люк Шоу подписа нов дългосрочен договор с клуба. Настоящият контракт на бранителя изтичаше в края на този сезон, но ръководството на "червените дяволи" си осигури услугите на английския национал.

За момента не е ясно каква е продължителността на новия договор на Шоу, като това най-вероятно ще се изясни, след като от Манчестър Юнайтед потвърдят официално новината. По отношение на заплатата на 23-годишния национал на "трите лъва" медиите на Острова се разминават значително. Според BBC тя ще бъде по 150 000 паунда на седмица, докато Mirror информира за още по-висока сума - 195 000

Юношата на Саутхемптън имаше доста проблеми с формата си след тежката контузия, която получи в края на 2015-та година, а през миналия сезон бе остро критикуван от мениджъра на тима Жозе Моуриньо. Шоу обаче се представя отлично от началото на тази кампания и е най-постоянният футболист на Юнайтед.

ДЕ ХЕА Е ПРИОРИТЕТ НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Според Sky Sports ръководството на клуба в момента води преговори и с други двама играчи на тима, чийто договори изтичат идното лято - Давид де Хеа и Антони Марсиал. Босовете на "червените дяволи" са решени да задържат дуото, като в техните контракти има опция за удължаване с една година, която почти сигурно ще бъде активирана, ако не се стигне до разбирателство за нови договори.

Медиите в Испания разкриха част от трансферните планове на Жозе Моуриньо през зимата. Ето кой играч иска да привлече португалеца и е готов да даде солидна сума

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички