Дори няма спор кой беше най-слабият играч за Юнайтед на "Анфийлд"


Дори няма спор кой беше най-слабият играч за Юнайтед на "Анфийлд"
Снимка: Guliver/GettyImages

2408 0

Погледите на феновете на Манчестър Юнайтед са вперени в Златан Ибрахимович, който беше определен като по-мързелив и от Димитър Бербатов. Не шведът обаче беше най-слабият играч на "червените дяволи" в понеделник вечер, когато отборът се добра до равенство 0:0 срещу Ливърпул.

Ибрахимович може и да не беше на висота, но получилият пълна свобода във вчерашния мач Пол Погба беше направо трагичен. Най-скъпият играч на планетата записа едва 63 докосвания на топката, а от тях едва 38 се оказаха точни пасове. Това прави по-малко от един пас на всеки две минути, а процентът на успешни подавания беше трагичен - 74%.

РАЙЪН ГИГС: ВАН ГААЛ ГО ПЛЮЕХА ЗА ТОВА, КОЕТО МОУ ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ

Той докосна топката в наказателното поле на съперника едва веднъж и отправи два плачевни удара от далечно разстояние, които дори не бяха близо до вратата, пазена от Лорис Кариус.

Това безспорно беше най-слабият мач на играча, а освен всичко останало той загиуби 53% от единоборствата, в които взе участие. Емре Джан, който имаше задачата да е сянка на Погба, се справи повече от чудесно, а феновете на "червените дяволи" почват да губят търпение с Погба, който струваше на клуба 105 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички