Къде изчезна головият нюх на Златан?


Къде изчезна головият нюх на Златан?
Снимка: Guliver/Getty Images

1199 0

Златан Ибрахимович започна впечатляващо кариерата си в Манчестър Юнайтед и реализира 5 гола в първите си 5 мача. След това обаче шведският нападател започна да прави фрапантни пропуски и вече 4 поредни кръга от първенството на Висшата лига няма попадение.

Златан не е бил толкова "импотентен" в авангарда на свой отбор от януари 2015 година, когато с екипа на ПСЖ пропусна да се разпише последователно срещу Гингам, Монпелие, Бастиа и Евиан Тонон Гаяр, преди да счупи каръка срещу Сент Етиен.

РАВНИЯТ С ЛИВЪРПУЛ Е ДОБЪР РЕЗУЛТАТ

Във Висшата лига той се разписа за последно срещу Манчестър Сити при загубата с 1:2, а оттогава пропусна да го направи срещу Уотфорд, Лестър, Стоук и Ливърпул. В първите два случая обаче не може да се каже, че шведът е разочаровал на терена, защото беше много полезен за тима си в изграждането на атаките.

Срещу Стоук и Ливърпул обаче Златан направи сериозни пропуски, с които можеше да донесе победи на Юнайтед. Ако не вкара и срещу Челси следващата седмица, ще изравни антирекорда си от 2010 година - 5 мача за първенство, макар онази серия да се простираше в рамките на два сезона с Барселона и Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички