Договорката е налице - Тотнъм праща ненужен защитник в Атлетико Мадрид


Договорката е налице - Тотнъм праща ненужен защитник в Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

3702 0

Италианският спортен журналист Фабрицио Романо съобщи в профила си в социалната мрежа Twitter, че ръководствата на Тотнъм и Атлетико Мадрид са постигнали договорка за трансфера на Серхио Регилон!

Левият краен бранител ще премине на "Уанда Метрополитано" под наем до края на сезон 2022/23, а в контракта му няма да присъства опция за пълно откупуване на правата, което означава, че през лятото на 2023 г. ще се завърне в Северен Лондон, където има договор до 30 юни 2025 година.

Романо допълва, че в днешния понеделник (29 август) Регилон ще пътува до Мадрид, за да премине медицински прегледи и след това да сложи подписа си под споразумението!

25-годишният испанец е юноша на Реал Мадрид, който има 22 мача за първия отбор (3 асистенции) и трансферът му при Диего Симеоне със сигурност няма да се хареса на феновете на "белия балет". Той акостира в Тотнъм през месец септември 2020 г. и до момента се е отчел с 67 мача, 2 гола и 9 асистенции във всички турнири.

*Тази вечер Атлетико Мадрид гостува на Валенсия в двубой от 3-ия кръг на Ла Лига - вижте коя българска ТВ ще излъчи мача на "дюшекчиите" (в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички