Джерард преди Ливърпул - Сити: Няма да гледам, тук играят Рейнджърс - Хартс


Джерард преди Ливърпул - Сити: Няма да гледам, тук играят Рейнджърс - Хартс
Снимка: Getty Images/Guliver

1310 0

Легендарният бивш играч на Ливърпул Стивън Джерард коментира предстоящото дерби с Манчестър Сити, което е тази неделя от 18:30 часа. "Червените" приемат на "Анфийлд" шампиона от миналия сезон в дербито, което може да покаже кой е изявеният лидер на Острова.

Към момента Сити е на върха с 19 точки след 7 мача, като момчетата на Юрген Клоп са със същия актив, но с по-слаба голова разлика. Стиви Джи обаче не се "нави" да даде точна прогноза и заяви, че шансовете са 50/50.

"За двата отбора това ще е голям тест, като шансовете са 50/50. Класирането пък ни показва, че това са двата най-силни отбора в Англия в момента. Този мач не е за изпускане, а на терена ще видим играчи от световна класа.

ОТ МАНЧЕСТЪР СИТИ СЛАГАТ ТАЙНИ КАМЕРИ НА АВТОБУСА ПРЕДИ ГОСТУВАНЕТО НА "АНФИЙЛД"

През последните години видяхме много голове в мачовете между тези отбори. Освен това край терена ще са двама невероятни мениджъри. При нас обаче няма как да гледаме тази среща, тъй като ни предстои по-важна такава - Рейнджърс срещу Харт", споделя с усмивка Джерард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички