Диого Жота: Реал Мадрид уж също го беше закъсал леко, но...


Диого Жота: Реал Мадрид уж също го беше закъсал леко, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

1931 0

Диого Жота се намира в много добра форма и през изминалия уикенд собственоръчно изкова победата на Ливъпул над Арсенал чрез двете си попадения. В интервю пред "BT Sport" португалецът сподели мнението си за сезона на "мърсисайдци" и коментира предстоящия мач от 1/4-финалите на Шампионска лига срещу Реал Мадрид:

"В момента сме в добра форма. Имаме три поредни победи, като и в трите не допуснахме гол. Завръщаме се към това, което феновете на Ливърпул свикнаха да виждат през последните години. Искаме да продължим, докато не свършим напълно тази работа."

"За мен лично сезонът всъщност не бе особено лесен заради контузията, но вече сме на финалната права и трябва да се взимат тежки решения. Това са най-важните мачове и аз искам да играя. Искам Ливърпул да постигне целите си, а аз да изиграя роля в това. За Реал Мадрид също се твърдеше, че са го закъсали леко. Това се чуваше често, особено на старта на сезона, но аз смятам, че те винаги са играли добре и са постигали резултатите, които са искали. Те са отборът с най-много трофеи в Шампионската лига и ние трябва да играем на върха на възможностите си, за да измъкнем нещо като гости."

Откакто се присъедини към Ливърпул Диого Жота е изиграл 22 мача и е отбелязал 12 гола във всички турнири.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички