Диого Далот изуми: Изкара си 2 жълти картона за 2 секунди и остави Манчестър Юнайтед на произвола


Диого Далот изуми: Изкара си 2 жълти картона за 2 секунди и остави Манчестър Юнайтед на произвола
Снимка: Getty Images

1672 0

Ливърпул и Манчестър Юнайтед завършиха при резултат 0:0 едно от най-големите дербита на английския и европейския футбол. Че в един такъв мач можем да видим всичко отново стана ясно малко преди самия му край.

Какво се случи?

Защитникът на гостите - Диого Далот, изуми с глупостта си, изкарвайки си скандален червен картон в заключителния етап на двубоя. Той бе изгонен от съдията Майкъл Оливър в добавеното време на "Анфийлд".

В третата минута на продължението португалският краен бранител влезе в единоборство с Мохамед Салах за топката. Тя видимо се удари в египтянина, след което излезе, но арбитърът отсъди тъч в опасна за Юнайтед зона в полза на мърсисайдци.

Това решение вбеси Далот, който започна да крещи към Оливър, за което бе официално предупреден. Само 2-3 секунди по-късно обаче нова реплика "полетя" към съдията, чийто нерви не издържаха и той се принуди да вдигне втори жълт картон за защитника.

А друг играч на Юнайтед - Андре Онана, вярва, че все още е сред най-добрите, въпреки критиките.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички