Бивш играч на Ливърпул: Манчестър Юнайтед ще е по-добре без Бруно Фернандеш


Бивш играч на Ливърпул: Манчестър Юнайтед ще е по-добре без Бруно Фернандеш
Снимка: Getty Images

1495 0

Бившият футболист на Ливърпул и Тотнъм - Дани Мърфи, смята, че отсъствието на Бруно Фернандеш може да е от полза на Манчестър Юнайтед. Тази вечер двата английски гранда се изправят един срещу друг в 17-ия кръг на Висшата лига, а португалецът пропуска двубоя заради натрупани жълти картони.

"Наказанието на капитана улеснява треньора да състави план за игра. Бруно е страхотен футболист, но за да го включи в състава на "Анфийлд", Ерик тен Хаг ще трябва да го използва широко.

Без него Юнайтед може да играе по-стегнато с триото в полузащита Софиян Амрабат, Коби Майн и Скот Мактоминей, като същевременно получи скорост на фланговете за контратаки от Маркъс Рашфорд, Алехандро Гарначо и Антони", коментира Мърфи, цитиран от "Daily Mail".

"Ако Бруно беше заел една от тези позиции, преходът от защита към атака нямаше да бъде толкова бърз. И Мактоминей ще може да се движи напред, за да подкрепя Хойлунд.

И ако бях на мястото на Тен Хаг, който се бори за своята работа, то бих поставил Рашфорд в състава веднага след оздравяването му, и с капитанската лента", допълни бившият халф. Легенда на Ливърпул обаче направи комплимент на Фернандеш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички