Димитър Бербатов: Програмата на Юнайтед изглежда като страхотна победна серия


Димитър Бербатов: Програмата на Юнайтед изглежда като страхотна победна серия
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2018 0

Димитър Бербатов коментира предстоящите мачове на Манчестър Юнайтед. Според бившия голмайстор на Висшата лига програмата в следващите 6 мача позволява на "червените дяволи" да запишат успешна победна серия.

"Юнайтед има перфектна поредица от мачове за новия мениджър. Моите уважения към съперниците в следващите шест мача, но те са малки отбори в сравнение с Юнайтед. Изглежда като страхотна серия, но тя може да се превърне в кошмар, защото всеки се опитва да дава 100% от себе си, когато играе срещу Манчестър Юнайтед, а знаем, че постоянството на отбора беше проблем в последно време.

Не ме интересува как ще стигат до победите. И успех с 1:0 пак носи три точки. Трябва да излязат и да си свършат работата в тези шест мач и да подарят на привържениците една хубава Коледа.

 Имайки предвид обстоятелствата, началото за Ралф Рангник беше добро. Беше страхотно да видим толкова млади играчи, които представят клуба в Шампионската лига. Началото беше позитивно, но все още е твърде рано да се правят оценки“, заяви Бербатов в своя блог в betfair.

Друга легенда на Манчестър Юнайтед коментира възможно завръщане на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички