Кметът на Симитли Апостол Апостолов защити сина си: Бербатов е егоцентричен женчо!


Кметът на Симитли Апостол Апостолов защити сина си: Бербатов е егоцентричен женчо!
Снимка: БГНЕС

3310 0

Кметът на Симитли и бивш футболен съдия Апостол Апостолов отвърна на коментара на Димитър Бербатов, който изригна срещу неговия син Стефан Апостолов, като написа публикация, озаглавена "Шуробаджанащината в БФС продължава".

"Защо напада Стефан? Синът ми има пълни права съгласно разпоредбите да бъде делегат към БФС, знаете, че беше и международен съдия. Боби Михайлов ми връщал!? Нищо не ми връща, Бербатов да се поспре малко с глупостите и лъжите. С това си необмислено изказване показва, че не познава наредбите на БФС, а има желание да управлява. Как да стане? Много злоба и ненавист към нас, но ние няма да се предаваме на такива като него с женски характер", отсече Апостол Апостолов пред БЛИЦ.

"Не му прави чест да говори подобни неща. Бях на срещата с Бербатов, която беше организирал с клубовете в Благоевград и региона преди конгреса. Три часа говорихме тогава, молеше ми се да го подкрепим. Аз им обясних как се прави конгрес и право в очите им казах, че не са те хората, които ще оправят футбола в България. Особено пък женчото Бербатов, който нагло и безцеремонно лъже клубовете, обяснявайки им, че нямало да плащат такси за съдии, за охрана, безплатни треньорски курсове щяло да има, както и още много други лъжи, с които ги омайваше на срещите. Това са пълни глупости, БФС да не е Майка Тереза, че да издържа клубовете", продължи Поли.

"Искам да попитам Бербатов как така докато никой не му знаеше телефона и никой не можеше да разговаря с него, и като се кандидатира започна да си раздава номера навсякъде, и да звъни на хората и да ги моли. Да, моли се на президентите на малките клубове. Казва им "Моля ти се, подкрепи ме, да не ставам за смях!". Неговото неистово желание да стане президент на БФС е най-вече, за да си надмогне егото. Довчера никой не го познаваше, не комуникираше с хората, а сега се моли да го подкрепят. Сега е по-хрисим от папата, само и само да си задоволи егото.

Много злобее. Не може да кажеш в залата пред конгреса, че е честно, почтено, след което да започнеш така грозно да критикуваш. Той го обърна на война. На срещата ми с него в Благоевград преди конгреса му обясних, че не може да се опре дори на малкия пръст на Боби Михайлов. Бербатов е егоцентричен женчо! Женчовците не могат да управляват футбола ни и не трябва да бъдат допускани", отчете Апостолов.

"Аз открито си казвам, че съм зад Михайлов. Той категорично е по-добрият вариант. Злобните хора, тези които не могат да си надмогнат егото, трудно биха се наместили в БФС", подчерта бившият футболен съдия.

"Още не съм разбрал какви промени ще правят в БФС. Със злобата и постоянните атаки той и екипът му показват, че въобще не им е ясно как се ръководи футбола. На първата ми среща с него ми каза: "Толкова ли не можа да се сетиш за мен и да ме издигнеш за президент на БФС?". Той се кара на хората по телефона защо не го били издигнали. Какво иска - да му кажат: "Ела, заповядай, стани президент на БФС". Не се управлява така. Нужен е позитивизъм и добри намерения, а при него е само злоба. Той го превърна във война, злоба, ненавист, откровени лъжи, нямам думи", възмутен е Апостолов.

"Да си гледа в неговата паничка и да си оправи личните истории, да не се занимава с нас", посъветва го Поли.

"Искам също да го попитам защо кара клубовете, предимно малките, лъжейки ги, да делегират правомощия на адвокатската кантора, с която работи? След като те делегират права, после Бербатов и хората му ще си правят каквото искат след това, и то без клубовете да са съгласни. Това нормално ли е? Няма по-голяма измама! Да лъжеш по този елементарен и безцеремонен начин хората - ръководителите на малките клубове, и после да се подиграваш с тях. Да, това прави Митко Честния. И да не ми отваря устата, че мога да кажа още много неща за него и цялото му обкръжение. Може да е бил велик футболист, но е много малък човек. Аз не съм злобен като него, мисля му само доброто. Да е жив и здрав и да престане да злобее и да се пази, че злобните хора ги лови повече ковида", завърши кметът на Симитли пред БЛИЦ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички