Димитър Бербатов предупреди Тотнъм за възможна драма през лятото заради Хари Кейн


Димитър Бербатов предупреди Тотнъм за възможна драма през лятото заради Хари Кейн
Снимка: Getty Images

1068 0

Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов даде интервю пред "Mirror", в което изрази притесненията си, че звездата на отбора Хари Кейн все още мечтае за трансфер и предстои нова драма около евентуалното му напускане, подобна на тази от предходното лято:

"Според мен, мисля, че ще видим подобна ситуация с Хари Кейн от миналата година. Не съм убеден, че мисълта да отиде в топ клуб, за да печели трофеи, е напълно излязла от главата на Хари. Да, Конте каза, че Хари е ключов играч и че тимът трябва да се развива около него. Но в същото време смятам, че изкушението все още съществува и че ще видим същата драма лятото", каза Бербо и добави:

"Единственият начин това да не се случи е, ако "шпорите" спечелят нещо или се класират за Шампионската лига. Това е мястото, където Кейн иска да бъде, така че нека видим дали Тотнъм могат да изненадат, като го направят".

Отбелязалият 46 гола в 102 мача за Тотнъм Бербатов коментира и работата на Антонио Конте:

"Конте има италианско мислене. Играх при Клаудио Раниери в Монако, така че знам как работят италианските треньори. За играчите понякога може да е скучно, защото те са много тактически подготвени и са много дисциплинирани на тренировъчния терен".

"За атакуващи играчи като мен, които искат да импровизират и да изразят себе си, това може да бъде адски скучно. Вярвайте ми. Но Тотнъм се нуждаят от това, защото методите на Конте могат да донесат последователност", уточни Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички