Димитър Бербатов обясни защо Почетино може да не донесе нужната промяна в Юнайтед


Димитър Бербатов обясни защо Почетино може да не донесе нужната промяна в Юнайтед
Снимка: Instagram

1425 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира информациите , че на "Олд Трафорд" са контактували с Маурисио Почетино, който евентуално да замени Оле Гунар Солскяер начело на "червените дяволи". Според него обаче тази смяна може да не даде нужния резултат на "Олд Трафорд".

"При положение, че има истина в слуховете за Маурисио Почетино, не можем да виним шефовете на Юнайтед. Когато отборът играе лошо, обикновено го отнася треньорът, това е истината. Наскоро го видях като гост коментатор и той каза, че е готов да работи отново. Затова е трудно подобни слухове да бъдат спрени. Това, което не може да се промени, са футболистите.

Нов треньор не може да промени играта им. Да, когато дойде нов мениджър, обикновено има ентусиазъм, но като цяло е трудно да се промени поведението на отбора. Без агресия, без страст, без да си държат сметка един на друг. По-важно е играчите да променят поведението си, отколкото да се сменя мениджъра. Много биха казали, че сега е моментът за промяна, други пък ще твърдят, че не е, но гледайки отбора в момента, остава впечатлението, че нещо не е наред", сподели Бербатов.

"Винаги съм се възхищавал и съм подкрепял Оле, но ако нещата продължат в този дух, промяната е неизбежна. Още твърдя, че Юнайтед повече се нуждае от нов защитник, отколкото от нов мениджър. Защитник, който да е тактически грамотен. Мачът с Евертън е от огромно значение. Ако го загубят, може би наистина ще е време за смяна на мениджъра", допълни той в рубриката си за Betfair.

А кой освен Почетино е свързван с поста на Солскяер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички