Ди Мария се закани: Ще върнем Юнайтед там, където му е мястото!


Ди Мария се закани: Ще върнем Юнайтед там, където му е мястото!
Снимка: Getty Images/Guliver

1514 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария, който в понеделник попадна в най-добрия отбор за 2014 година, беше категоричен, че "червените дяволи" ще се върнат на върха, където им е мястото.

Стартът на сезона за тима не беше особено добър, но въпреки това 20-кратните шампиони са в топ 4 и са в добра позиция да атакуват и по-горно класиране.

Ди Мария, който беше контузен от ноември насам, се върна на терена срещу Саутхямптън при загубата с 0:1 на "Олд Трафорд", но въпреки слабата игра на тима аржентинският ас е убеден, че най-доброто за тима предстои.

"От началото на сезона досега може да видите, че въврвим във възходяща линия. Не бяхме толкова добри в началото на сезона, но вече записахме няколко добри победи.

Има няколко души, които казват, че не играем добър футбол или че не играем като стария Манчестър Юнайтед. Не са прави, защото ние започваме нещо ново тук. Имаме нов стил, нов мениджър и всички работим здраво, за да върнем Манчестър Юнайтед там, където му е мястото", заяви Ди Мария пред клубния сайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички