Бъдещето на Фалкао в Юнайтед - ето какво каза неговият агент


Бъдещето на Фалкао в Юнайтед - ето какво каза неговият агент

1918 0

В Манчестър в момента тема №1 е изключването на Радамел Фалкао от състава на Юнайтед за домакинския двубой срещу Саутхямптън през изминалия уикенд, загубен от "червените дяволи" с 0:1.

По информация на местните медии, колумбийският стрелец е напуснал бесен стадиона още преди да започне двубоя, а с това почнаха и спекулации за бъдещето му.

От "Manchester Evening News" потърсиха неговия агент Жорже Мендеш за коментар около ситуацията, която се създаде около Фалкао, като той потвърди, че засега бъдещето на неговия клиент остава неясно.

"Не знам какво ще стане. Той е фантастичен играч и на феновете на Юнайтед им е много трудно. Фалкао е абсолютно брилянтен футболист, един от най-добрите в света, и би играл 90 минути на мач, всеки път, с всеки друг клуб", коментира португалецът, който увери, че клиентът му ще играе в един от най-добрите отбори от следващия сезон, но това може и да не е Юнайтед.

"Истината е, че в момента не знаем какво ще се случи. Това, което знаем със сигурност, е, че той ще играе в един от най-добрите отбори в света през следващия сезон, независимо дали това е Юнайтед или не.

100% съм убеден в това. Но знаете как работи футболът, трябва да изчакаме малко. Ще видим какво ще стане", каза Мендеш.

Манчестър Юнайтед има опция да купи правата на Фалкао срещу 43.2 милиона паунда. В момента бившият ас на Атлетико (Мадрид) играе под наем от Монако.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички