Денят, в който Сити разпиля Юнайтед на сър Алекс Фъргюсън на "Олд Трафорд" (ВИДЕО)


Денят, в който Сити разпиля Юнайтед на сър Алекс Фъргюсън на "Олд Трафорд" (ВИДЕО)

1395 0

Денят е 23-и октомври 2011 година, а мястото - митичният стадион "Олд Трафорд". В битка за върха на Висшата лига се изправя Манчестър Юнайтед на сър Алекс Фъргюсън срещу градския им съперник - Манчестър Сити, тогава воден от Роберто Манчини. Никой от двата тима не предполага дори за миг, особено феновете на домакините, какво ще се случи. Много по-неопитният състав на гостите направо разгромява състава на Фъргюсън и дава сериозна заявка за триумф. 

Марио Балотели открива за "небесносините" с две попадения, а след като Юнайтед остава с човек по-малко в началото на второто полувреме, Агуеро, Давид Силва с по един и Един Джеко с два оформят крайното 1:6. Шотландецът Дарън Флечър връща едно попадение за "червените", но това не е достатъчно. 

Това е едва 9-и кръг от първенството на Острова, но тепърва щеше да се решава една изключително драматична титла за сезон 2011/2012, която в край на сметка отива при "гражданите", който завършват с еднакъв брой точки с "червените дяволи" (по 89), но с по-добра голова разлика. 

Подобен напрегнат мач предстои на двата тима и в днешния ден, само че в ролята на диригенти са Ерик тен Хаг и Хосеп Гуардиола. Ето къде може да гледате срещата НА ЖИВО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички