Кристиано Роналдо рискува за първи път в кариерата си да не играе в Шампионска лига


Кристиано Роналдо рискува за първи път в кариерата си да не играе в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2261 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо беше обявен за един от най-слабите играчи на тима в мача с Брайтън. По оценка на "Sky Sports" португалецът, Хуан Мата и Неманя Видич са се представили най-зле при загубата с 0:4 в 37-ия кръг на Висшата лига.

И тримата получават оценка 4 за представянето си. Всички останали футболисти на "червените дяволи", взели участие в мача, получиха оценка 5. За играч на срещата бе избран Мойзес Кайседо, който вкара първия гол. Неговата оценка е 8 от 10 максимум.

Ниската оценка обаче не е най-големият проблем за Роналдо след загубата. Това поражение отреди, че "червените дяволи" няма да участват в Шампионска лига през следващия сезон. Така, ако нападателят не смени клубната си принадлежност през лятото, за първи път в клубната си кариера няма да играе в Шампионска лига.

Досега португалецът винаги е вземал участие в груповата фаза на турнира, или поне в квалификационната му част, както се случи със Спортинг (Лисабон) през сезон 2002/03. А ето кои са най-добрите 20 играчи в Шампионска лига от 2009 г. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички