Де Бройне пропуска и следващия мач на Сити, Гуардиола обясни кога ще се завърне


Де Бройне пропуска и следващия мач на Сити, Гуардиола обясни кога ще се завърне
Снимка: Getty Images/Guliver

878 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола потвърди, че Кевин Де Бройне не се е възстановил навреме и ще пропусне домакинството на Манчестър Сити на Уулвърхемптън в неделя. Белгийският полузащитник получи травма на слабините при успеха над Евертън миналия уикенд и пропусна победата над Динамо Загреб в Шампионска лига. Джон Стоунс също остава извън състава, но испанският специалист изрази надежда, че двамата с Де Бройне ще се завърнат за гостуването на Кристъл Палас след паузата за националните отбори.

Запитан относно това дали трябва да бъде по-внимателен с белгиеца предвид предишните му контузии, Гуардиола заяви: „Не, но понякога той не играе и е резерва, както с Норич. Когато се чувства добре, той е добре. След паузата за националните отбори той ще бъде готов. Не е нещо сериозно", При отсъствието на Стоунс и централният защитник Аймерик Лапорт, Фернандиньо може да започне редом до Николас Отаменди за трети път в последните осем дни.

"Той нямаше много минути в краката си преди тези три мача. В предишни сезони, с изключение на последната част от изминалия, той играеше на всеки три дни в рамките на 11 месеца, така че мисля, че ще се справи“. Отсъствието на Де Бройне може да изкуши Гуардиола да върне Фернандиньо обратно в халфовата линия.

А как и защо в Манчестър Сити се готвят за раздялата с Хосеп Гуардиола, ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички