Де Бройне: Холанд може да играе още по-добре


Де Бройне: Холанд може да играе още по-добре
Снимка: Getty Images

1385 0

Ерлинг Холанд продължава да се доказва във всеки възможен момент и не оставя никакви съмнения с екипа на Манчестър Сити. Той вкарва гол след гол с "небесносинята" фланелка, а плеймейкърът на клуба - Кевин Де Бройне, е сигурен, че нападателят може да става още по-успешен.

Норвежецът има 10 попадения от началото на кампанията във Висшата лига, а във вторник отбеляза две и срещу Севиля в първия кръг от груповата фаза на Шампионска лига.

"Той се приспособи много добре към нашия отбор. Ерлинг вкарва много голове, но има още неща в играта на Сити, към които тепърва ще се напасва, а те са още по-трудни от вкарването", заяви Де Бройне, цитиран от Sky Sports.

"Впечатлен съм и мисля, че ако той успее да се адаптира напълно, тимът може да вдигне нивото още повече. Това е целта ни и това търсим от него. Той знае, че може да играе още по-добре и това е прекрасно за отбора".

Холанд вкара след асистенция на Де Бройне в 20-ата минута срещу андалусийците, след което се разписа и в 67-та минута. Така той вече има 25 гола в 20 мача в Шампионската лига през кариерата си.

Ето как се разви двубоят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички