Давид Де Хеа пред завръщане във Висшата лига, и то в тим, гонещ топ 4


Давид Де Хеа пред завръщане във Висшата лига, и то в тим, гонещ топ 4
Снимка: GettyImages

1841 0

Нюкасъл обмисля доста изненадващо действие след контузията на вратаря си Ник Поуп. "Свраките" се оглеждат за негов заместник и една от опциите е бившият капитан на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа. Той е свободен агент от напускането си на "червените дяволи".

Търси се вратар по спешност

Според "Daily Mail" от Нюкасъл имат кратък списък с възможности и той е една от тях.  Поуп получи травма на лявото рамо при успеха над Юнайтед и по всяка вероятност ще се наложи оперативна намеса. По всяка вероятност стражът ще е извън терените около 4-5 месеца по първоначални прогнози.

От началото на сезона Ник Поуп беше неизменен титуляр за "свраките". За последно между юли 2018 и януари 2019 имаше по-тежка травма, заради която отсъства. Де Хеа може веднага да се присъедини към тима, но със сигурност ще трябва да намали претенциите си за заплата, ако иска това да се случи. А последната загуба на Юнайтед от Нюкасъл само затвърди, че статистиката на "червените дяволи" срещу този съперник е стряскаща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички