Чудите ли се защо Моуриньо не говори за Юнайтед? Причинината е мултимилионна


Чудите ли се защо Моуриньо не говори за Юнайтед? Причинината е мултимилионна
Снимка: Guliver/GettyImages

1816 0

Манчестър Юнайтед изживява истински ренесанс след назначението на Оле Гунар Солскяер, който вдъхнови отбора за 7 поредени победи. "Червените дяволи" правят сериозна заявка за топ 4, но всички се чудят защо чак сега тимът заигра по този начин. Един от хората, които могат да дадат ясен отговор, е Жозе Моуриньо, но португалецът е изключително мълчалив по темата - нещо, което е нетипично за буйния нрав на Специалния.

Причината обаче изглежда е изцяло финансова. Ръководството на Манчестър Юнайтед е гарантирало езикът на Моуриньо да остане "завързан" поне засега, след като са го накарали да подпише клауза за конфиденциалност след уволнението си, информира "Таймс".

До момента Специалния даде няколко интервюта за престоя си на "Олд Трафорд", но в тях не разкри нищо интересно, като от време на време "подхвърля" някой остроумен цитат на медиите, които правят собствени интерпретации върху думите му. В това се крие и сериозното възнаграждение, което той получи при раздялата си с тима - 17 милиона евро.

Ако разкрие подробности за последните си дни на "Олд Трафорд", Моуриньо ще трябва да върне сериозна част от компенсацията, която получи. Жозе си мълчи дори след атаките на част от хората в клуб, включително и от играчите, запазвайки непокътнато богатството, което получи от "червените дяволи". Все пак Моуриньо даде изключително любопитен коментар на отношенията си с Пол Погба (вижте думите му тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички