Алексис Санчес посочи с какви думи Солскяер преобрази Юнайтед


Алексис Санчес посочи с какви думи Солскяер преобрази Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

3179 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес разкри една от причините за невероятния възход на тима след уволнението на Жозе Моуриньо. "Червените дяволи" са в серия от 7 поредни победи в 7 мача под ръководството на Оле Гунар Солскяер.

"При Солскяер играят същите футболисти, които и при Моуриньо. Но сега атакуваме по-добре и в защита също се справяме по-добре. Фактът, че Солскяер е част от историята на клуба говори много. Неговата философия се състои в това, че играчите трябва постоянно да владеят топката, да ръководят играта и да бележат много", коментира чилийската звезда, цитиран от "Mirror".

И СОЛСКЯЕР НАПАДНА МОУРИНЬО, НАРЕЧЕ СТИЛА МУ "ТЪП"

"Да, навремето Солскяер е играл като нападател, но той също мисли много за това как да укрепи играта в наказателното поле. Ето защо нашите резултати станаха по-добри. Солскяер ни каза едно нещо: само ние можем да коригираме ситуацията. Той каза, че всичко зависи само от нас самите и е само в нашите ръце да се изкачим до върха на класирането", допълни Санчес.

"В крайна сметка, резултатите във футбола решават много и сега сме по-щастливи от преди. И това се случва не само на терена. Забелязах, че атмосферата по трибуните на "Олд Трафорд" също се промени. Феновете започнаха да ни се доверяват повече, а това влияе много положително на играчите. Това ще ни помогне да продължим напред", завърши нападателят.

Как Жозе Моуриньо нападна Манчестър Юнайтед - четете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички