Моуриньо: Скрих се в кош с мръсно бельо, за да избегна наказание от УЕФА


Моуриньо: Скрих се в кош с мръсно бельо, за да избегна наказание от УЕФА
Снимка: Getty Images/Guliver

3786 0

Бившият мениджър на Челси Жозе Моуриньо призна, че се е крил в кош за мръсно бельо през 2005 година, за да избегне наказание от УЕФА. Това се е случило по време на първия му период в английския гранд. Португалецът беше наказан преди мачовете в четвъртфиналите на Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен.

"Да, наистина бях в коша. Не помня как дойде тази идея. Исках да бъда с играчите и го направих. Отидох в съблекалнята през деня. Бях там някъде към 12,00 часа, а мачът започваше не по-рано от 19,00. Никой не ме видя, аз седях в съблекалнята и чаках отборът да дойде", разказа специалистът, цитиран от beIN Sports.

"СЛЕД СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ТИТЛАТА ОТ ИНТЕР НАМЕРИХ МОУРИНЬО ДА ПЛАЧЕ В КЛУБНИЯ АВТОБУС"

"Единственият проблем беше как да изляза от стадиона. Нашият администратор Стюарт ме вкара в този голям метален кош. Капакът му беше полуотворен, за да мога да дишам. Но когато Стюарт излезе от съблекалнята, служителите на УЕФА го последваха. Тогава той затвори капака. Аз не можех да дишам! Когато накрая той отвори капака, едва не бях умрял. Сериозно", добави Моуриньо.

Припомнете си тук как Жозе се нахвърли на бой на човек от щаба на Челси, който грозно го провокира. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички