Чистката при служителите на Челси продължава с пълна сила


Чистката при служителите на Челси продължава с пълна сила
Снимка: Getty Images

1340 0

"Чистката" в Челси при новите американски шефове продължава, след като клубът уволни физиотерапевта Тиери Лорaн след 17 години работа, и то чрез среща в "Zoom", няколко дни след като уволниха и главния лекар д-р Пако Биоска, който работи в лондонския клуб от 11 години.

Тиери Лорaн е поредният в списъка на наетите лица от бившия собственик на клуба Роман Абрамович, които са уволнени след поглъщането на Челси от Тод Боели и американския консорциум "Клиърлейк Кепитъл".

Мениджърът Томас Тухел беше уволнен този месец след незадоволителния старт на сезона и 100-дневен "одит", като отговорникът за трансферите в клуба Марина Грановская също напусна, както и председателят Брус Бук и спортно-техническият директор, бившият вратар Петър Чех .

Лорaн пристигна в Челси през 2005 г., след като преди това е работил в центъра на френския национален отбор в Клерфонтейн в продължение на 10 години.

Вижте още: Емблематичен халф на Челси сложи край на футболната си кариера

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички