Емблематичен халф на Челси сложи край на футболната си кариера


Емблематичен халф на Челси сложи край на футболната си кариера
Снимка: Getty Images

1390 0

Спечелилият Шампионската лига бивш полузащитник на Челси Джон Оби Микел обяви, че се оттегля от футбола.

Микел, който спечели осем големи трофея със сините, направи общо 372 мача през 11-те си години в Западен Лондон, но беше без клуб, откакто беше освободен от Кувейт СК миналия ноември.

35-годишният Микел написа в Instagram: " Има една поговорка, че „всички хубави неща трябва да свършат“ и за моята професионална футболна кариера този ден е днес.

Поглеждам назад към последните 20 години от моята кариера и трябва да кажа, че съм много доволен от всичко, което успях да постигна, и което е по-важно от човека, който помогна да се оформи.

Всичко това нямаше да е възможно без непоколебимата подкрепа на моето семейство, мениджъри, клубове, треньори, съотборници и най-важното моите винаги верни фенове. Вие ме подкрепяхте през моите върхове и падения, дори в дните, в които не съм живял отговаря на вашите очаквания. Казвам ви голямо благодаря.

Също така бих искал да насърча всички, които може би съм вдъхновил по един или друг начин в хода на моята кариера, никога да не се отказват от мечтите си, тъй като всеки път, когато си помислите да се откажете, напомняйте си защо сте започнали.

Това не е сбогом, това е началото на друго пътуване, още една глава от живота ми. Очаквам с нетърпение какво крие бъдещето и се надявам, че ще вървите с мен. Благодаря ви.

Всичко интересно от света на спорта следете със SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички