Чиста дузпа, категоричен е Клоп (ВИДЕО)


Чиста дузпа, категоричен е Клоп (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2963 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана крайно разочарован от защитата на своя тим, но и от главния рефер Крег Полсен, който, по мнение на германския специалист, не е отсъдил явна дузпа в полза на неговия отбор.

Ситуацията се разигра в края на второто полувреме, когато Мане беше повален в пеналтерията от Маруан Фелайни, макар и случайно. Освен това имаше още няколко ситуации, при които гостите претендираха за наказателен удар, най-вече за игра с ръка на Антонио Валенсия.

"Трябваше да се защитаваме по-добре в ситуациите, в които ни вкараха. Винаги можеш да изгубиш единоборство за висока топка с Ромелу Лукаку, разбира се, но имаше голяма празнина, която се отвори в защитата ни. Не трябваше да я допускаме. Тези два гола направиха мача труден. Имахме обаче доста добри моменти. Два такива имаше през първото полувреме, но трябваше да ги завършим по-добре. Не успяхме да отбележим до почивката, така че трябваше да догонваме", каза германският специалист непосредствено след двубоя.

"Това е много трудно срещу отбор като Манчестър Юнайтед. Имаше чиста дузпа на Фелаини срещу Мане. В такива ситуации се нуждаеш от правилни решения. Всичко опира до резултата, а ние загубихме", коментира още бившият треньор на Борусия (Дортмунд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички