Чилуел ще е играч на Челси до края на седмицата


Чилуел ще е играч на Челси до края на седмицата
Снимка: Getty Images/Guliver

2740 0

Отборът на Челси е на път да направи поредна силна сделка на трансферния пазар това лято, след като лондончани се разбраха с Лестър за трансфера на левия бек Бен Чилуел. „Сините“ са един от най-активните отбори на пазара това лято, като вече привлякоха Тимо Вернер за 53 милиона паунда и Хаким Зиеш за 38 милиона паунда, а също така са близо до довършване на сделките за Кай Хаверц, Тиаго Силва и Маланг Сар.

Според ‘Telegraph’ се очаква Челси да довърши трансфера на английския национал Бен Чилуел в рамките на следващите три дни. Левият бек ще премине на „Стамфорд бридж“ срещу сумата от 50 милиона паунда. Чилуел ще подпише 5-годишен договор със „сините“ и ще бъде поредното парче в пъзела от новия отбор на Франк Лампард, който ще се опита да догони Ливърпул и Манчестър Сити през тази кампания. 23-годишният футболист пропусна последните 5 мача на Лестър през изминалата кампания заради контузия в петата, което се оказа от ключово значение за „лисиците“ в борбата им за място в топ 4.

Челси е безпощаден на трансферния пазар за момента и не показва намерения да спира с покупките. Очаква се съвсем скоро Хаверц, Силва и Сар да подсилят тима от Западен Лондон, с което летните харчове ще нараснат на 231 милиона паунда. А ето каква заплата ще взима Тиаго Силва в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички