Манчестър Сити проваля плановете на Челси за Рафаел Леао, предлага пари + Джак Грийлиш за него


Манчестър Сити проваля плановете на Челси за Рафаел Леао, предлага пари + Джак Грийлиш за него
Снимка: Getty Images

1910 0

Манчестър Сити поглежда към Серия А и в частност Милан за услугите на голямата звезда на тима - Рафаел Леао. "Гражданите" подготвят интересна оферта, за да се сдобият с услугите му, информира Calcio Mercato.

Според изданието управата на "небесносините" е готова да предложи крупна сума пари, а към тях да прибави и звездата си Джак Грийлиш, за да се сдобие с правата на португалеца Леао.

Рафаел Леао впечатлява с изявите си в Милан, а в също така се представи на ниво и с националния отбор на Португалия по време на Световното първенство по футбол в Катар.

Португалският национал, който през последните месеци е силно свързван с Челси, се утвърди като един от най-добрите играчи в Серия А. Рафаел Леао изигра ключова роля в прекратяването на 11-годишното чакане на Милан за Скудетото през изминалия сезон

Той беше обявен за "Футболист на годината" в Серия А и "Най-полезен играч" на Ботуша, благодарение на своите 11 гола и 10 асистенции в 34 мача в италианския елит.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Сити разкри кой е по-труден за спиране измежду Лео Меси и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички