Челси спечели лондонското дерби с "котиджърс", макар и да потрепери (ВИДЕО)


Челси спечели лондонското дерби с "котиджърс", макар и да потрепери (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1000 0

Тимът на Челси спечели с 2:0 срещу Фулъм в мач от 14-я кръг на Висшата лига. Градското дерби между двата отбора се изигра на "Стамфорд Бридж", подгрявайки за второто лондонско дерби в днешния ден - Арсенал срещу Тотнъм.

"Сините" стигнаха до успеха след попадения на Педро, още в 4-тата минута, и Рубен Лофтъс-Чийк, който отбеляза едва в 82-рата минута на мача. С това привържениците на домакините трябваше до последно да потреперят преди англичанинът да постави точка на спора.

Мениджърът на "котиджърс" Клаудио Раниери извърши цели две промени на почивката, с което опита да обърне развоя на двубоя, но до гол във вратата на Кепа така и не се стигна. С това Челси си върнаха третото място и се доближиха на две точки от вторите Ливърпул.

Фулъм от своя страна остава на дъното в подреждането с актив от едва осем точки. Следващият мач на гостите е срещу Лестър, докато "сините" гостуват на Уулвърхемптън. Междувременно стана ясно, че Барселона има интерес към четирима бранители, а сред тях попада и играч на Челси. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички