Челси се примири: Оставя Еден Азар да си тръгне


Челси се примири: Оставя Еден Азар да си тръгне
Снимка: Guliver/GettyImages

2007 0

Ръководството на Челси е готово за раздяла с голямата си звезда Еден Азар, твърди испанското издание "OK Diario". Лондончани в крайна сметка са се примирили да оставят белгиеца да напусне "Стамфорд Бридж", след като самият Азар на няколко пъти настояваше за това.

Еден Азар бе усилено свързван с трансфер на "Сантиаго Бернабеу" още през лятото, но тогава до официално споразумение така и не се стигна. По-късно през сезона белгиецът многократно намекна за желанието си да се присъедини към Кралския клуб, заявявайки че това е "детската му мечта" и "Реал са най-добрият отбор в света".

Сегашният договор на Азар със "сините" от Лондон изтича през 2020 година, което до известна степен сваля от цената на нападателя. Белгиецът не е подновявал своя договор, а само преди ден мениджърът на Челси Маурицио Сари го призова да стори именно това.

Междувременно стана ясно, че лондончани смятат да привлекат трансферна цел на Манчестър Юнайтед, изваждайки близо 90 млн. долара. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички