Челси се присъедини към Ливърпул и Манчестър Юнайтед в битката за Джуд Белингам


Челси се присъедини към Ливърпул и Манчестър Юнайтед в битката за Джуд Белингам
Снимка: Getty Images

1525 0

Очертава се много люта битка за звездата на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам. Сега към основните фаворити за подписа на младия британец - Манчестър Юнайтед и Ливърпул, се присъединява и лондонският гранд Челси, твърди "The Sun".

Според информацията от таблоида Греъм Потър е почитател на работата на Белингам и би се радвал, ако той премине на "Стамфорд Бридж", за да донесе стабилност в халфовата линия на "сините". 

Договорите на две от ключовите фигури на лондончани - Н'Голо Канте и Жоржиньо, в полузащитата изтичат в края на този сезон, а все още не са влезли в преговори с клуба за тяхното удължаване. Именно заради това Белингам би бил страхотен вариант за "сините".

Основните кандидати за подписа на младока обаче безспорно са Юнайтед и Ливърпул. Името на Белингам се свързва с  тях още отпреди година. В крайна сметка, се появи информация, че управата и на двата клуба иска да види повече от халфа на Борусия, преди да предприеме действия за неговото купуване.

Самият 19-годишен халф се радва на добро начало на сезона в Бундеслигата, а в момента Transfermarkt го оценява на сумата от 80 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул разкарва ново попълнение още през януари?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички