Челси вади 90 милиона и "отмъква" трансферна цел на Юнайтед


Челси вади 90 милиона и "отмъква" трансферна цел на Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

2884 0

Ръководството на Челси ще се опита да привлече защитника на Интер Милан Шкриняр, твърди английското издание "The Sun". Бранителят бе обект на сериозен интерес от страна на Манчестър Юнайтед, но сега те ще срещнат съпротива в лицето на лондончани.

23-годишният словашки национал е оценяван на 70 млн. паунда (89 млн. долара), като е взел участие във всеки един мач на "нерадзурите" от началото на сезона. Той стои и в основата на добрата игра на Интер в отбрана, като тимът бе с най-малък брой допуснати попадения (6) в Серия А преди последния кръг и загубата от Аталанта с 4:1.

"Червените дяволи" търсят усилено нов бранител за своята отбран, която изглежда уязвима през настоящия сезон. Моуриньо имаше желанието да се сдобие със защитник още през лятото, но до подобен трансфер така и не се стигна, а сега желанието на португалеца изглежда като задължително условие през зимния прозорец.

От друга страна бившият мениждър на Наполи и настоящ на Челси също се надява да добави още една опция към своята отбрана, след като постепенно времето на Гари Кейхил на "Стамфорд Бридж" започна да изтича.

Междувременно стана ясно, че четири европейски гранда влизат в битка на трансферния пазар за подписа на нападателя на "червените" Алексис Санчес. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички