Остава ли Азар на "Стамфорд Бридж" - Сари отговаря


Остава ли Азар на "Стамфорд Бридж" - Сари отговаря
Снимка: Gulliver/GettyImages

1359 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари за пореден път от началото на сезона трябваше да отговаря на неудобните въпроси за бъдещето на Еден Азар. Италианският специалист даде пресконференция преди утрешното лондонско дерби срещу Тотнъм.

Темата за Еден Азар се появи отново на дневен ред, след като по-рано днес стана ясно, че една от ключовите фигури на "сините" Н'Голо Канте е подновил своя договор в дългосрочен план. Журналистите не пропуснаха да попитат италианския специалист кога може да се очаква подобно действие и от белгийската звезда.

Бившият мениджър на Наполи подчерта, че няма информация към настоящия момент, но силно се надява Азар да последва стъпките на френския си съотборник. "Не съм в течение на какъв етап са преговорите, но смятам, че можем да задържим Азар", сподели Сари.

Междувременно стана ясно, че "сините" подготвят сума на приблизителна стойност 90 млн. долара за трансфер през зимата, който не би се харесал на Манчестър Юнайтед. Повече подробности може да откриете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички