Челси се прицели във футболист на Порто


Челси се прицели във футболист на Порто
Снимка: Getty Images/Guliver

2326 0

Челси се интересува от футболиста на Порто Хесус Корона. Това заяви агентът на играча, който добави, че вече са водени преговори между двата отбора, но има и други клубове, които се интересуват от него.

Мексиканският национал е силно свързван с тима на Челси през последните дни, след като Франк Лампард иска да добави дълбочина в състава. 27-годишният Корона играе предимно като атакуващо крило, но може да се състезава и в ролята на уинг бек. Агентът на играча Матиас Бунхе разкри, че има интерес от страна на Челси, като потвърди, че са водени преговори за евентуален трансфер. „Имаше момент, в който говорехме с Челси. Не мога да кажа дали той е опция А, Б или Ц за тях. Ще трябва да изчакаме първенствата отново да бъдат подновени и тогава ще видим какво ще се случи, тъй като в момента пазарът е в застой. Остават му две години от договора му с Порто. Той предизвика доста интерес покрай силните си изяви в първенството. Но при сегашната ситуация всичко спря“, заяви Матиас Бунхе пред ‘Medio Tiempo’.

През настоящия сезон Хесус Корона е изиграл 24 мача в Португалската Примейра лига, в които е записал 2 гола и 10 асистенции. Мексиканецът има още 7 асистенции в останалите турнири, в които е участвал. Междувременно бившият играч на Челси Франк Лебьоф посъветва тима да вземе звезда от Бундеслигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички