Челси се измъчи, но отстрани Уимбълдън, разгром с 8:0 беляза Карабао Къп - всички резултати (30.08)


Челси се измъчи, но отстрани Уимбълдън, разгром с 8:0 беляза Карабао Къп -  всички резултати (30.08)
Снимка: Getty Images

2255 0

Тази вечер (30. 08) се изиграха поредната порция мачове от Купата на Лигата в Англия, като някои от тимовете от Висшата лига се измъчиха да продължат напред, а други и отпаднаха. Челси успя да победи отбора на Уимбълдън, който играе в Лига 2. 

"Сините" от Лондон обаче стигнаха до успеха чрез обрат. Джеймс Тили вкара от дузпа в 19', а в края на първото полувреме Мадуеке изравни резултата отново от 11-метров наказателен удар. Енцо Фернандес вкара в 72' аз крайното 2:1, като влезе в игра само 7 минути по-рано.Напълно очаквано Маурисио Почетино бе заложил предимно на резерви в този сблъсък.

Евертън също постигна обрат и спечели с 2:1 визитата си на Донкастър, като Бето и Данджума вкраха късни попадения в 73' и 88'. В друга среща Бърнли отстрани  Нотингам Форест, а Блекбърн, размаза при визитата си Харогейт с 8:0. Шефилд Юнайтед отпадна от Линкълн с дузпи след 0:0 в редовното време. При дузпите резултатът бе 2:3 в по-полза на тима от Лига 1.

Всички резултати от Карабао Къп:

Харогейт – Блекбърн 0:8

Нотингам – Бърнли 0:1

Донкастър – Евертън 1:2

Шефилд Юнайтед – Линкълн 0:0 (2:3 след дузпи)

Челси - Уимбълдън 2:1.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички