Челси претърпя загуба от японски тим в дебюта на голямата си звезда


Челси претърпя загуба от японски тим в дебюта на голямата си звезда
Снимка: Getty Images/Guliver

4005 0

Новият мениджър на Челси Франк Лампард не спести комплиментите си за едно от новите лица на "Стамфорд Бридж" - Кристиан Пулишич. Американецът дебютира с екипа на лондончани, влизайки като резерва при загубата от японския Кавазаки Фронтале с 0:1 в приятелска среща.

Наставникът на "сините" е на мнение, че феновете на отбора определено ще обикнат бившия играч на Борусия Дортмунд, чийто трансфер бе финализиран още през зимата, но доигра сезона в Германия.

"Той иска да привлече хората към себе си, от вида играчи, които ще допаднат на феновете. Начинът, по който тренира, начинът, по който се присъедини към нас, с характера си - всичко това е чудесно, така че съм изключително щастлив да го имам на свое разположение", сподели Лампард.

Наскоро Лампард бе повече от категоричен, че Челси няма нужда от нови футболисти. Франки подчерта, че е напълно удовлетворен от състава, с който разполага, в който попада и американската звезда, дошла преди трансферната забрана да влезе в сила.

Междувременно едно от "старите кучета" на "Стамфорд Бридж" сподели мнението, че феновете на отбора ще дадат най-много шест месеца на новия си треньор (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички