Късен гол "помрачи" дебюта на Франк Лампард в Челси (ВИДЕО+СНИМКИ)


Късен гол "помрачи" дебюта на Франк Лампард в Челси (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

5023 0

Легендата на Челси Франк Лампард дебютира като мениджър на "сините" с равенство, макар и в приятелски мач. Лондончани завършиха при резултат 1:1 с отбора на Бохемианс в мач, изигран в Дъблин.

Още в осмата минута на двубоя Мичи Батшуай успя да изведе "сините" напред в резултата, но в самия край на срещата - в 89-тата минута, Ерик Молой изравни за домакините. По този начин Лампард не успя да стартира с победа.

Трябва да се отбележи, че "сините" играха в изцяло променен състав, включващ юноши на отбора. Лампард постави в титулярния състав играчи като Гуехи, Кенеди, Стърлинг, Ампаду, Палмър и Галахър. Сезар Аспиликуета изведе отбора като капитан, а Педро също бе в игра за отбора.

"Без съмнение, ние винаги се стремим към победа, но в такива мачове това не е главното. Тук е важно всеки играч да е набрал необходимата форма и да се постарае да внесе максимална полза. Доволни сме от резултата като цяло и искам да отбележа успешното представяне на младите играчи. Доволни сме от свършеното", заяви Лампард след мача.

"Моят подход към работата може би е доста тежък за футболистите, но искаме веднага да поемем нужния курс. Това е необходимо, тъй като високата физическа подготовка и интензивност трябва да станат важна част от нашата игра. Доволен съм от това как играчите се отнасят към отделните задачи и възприемат промените като цяло", добави още той.

Междувременно стана ясно, че доскорошният нападател на Челси Гонсало Игуаин е желан от друг тим от Лондон (подробности четете тук).


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички