"Феновете на Челси ще дадат на Лампард шест месеца"


"Феновете на Челси ще дадат на Лампард шест месеца"
Снимка: Getty Images/Guliver

2319 0

Легендата на Челси - Франк Лампард, се завърна отново в любимия си клуб, но този пък като старши треньор. Бившият английски национал се представи повече от добре начело на Дарби Каунти, което накара ръководството на "сините" от Лондон да го привлече. Феновете приеха радушно новината, но според един от най-опитните на "Стамфорд Бридж" - Давид Луис, привържениците няма да дадат кой знае колко време на Лампард, за да започне с успехите.

"Мисля, че всеки осъзнава ситуацията, в която сме, и че трябва търпение, но, в крайна сметка, всеки иска и да печели. Хората ще бъдат търпеливи първите шест месеца, но в последните шест (от сезона) ще искат да печелим. Ако не мислиш така (за спечелване на трофеи), не можеш да играеш за Челси. Амбицията трябва да е голяма. Разбира се, има и други фантастични отбори" - заяви Давид Луис.

Предизвикателството за Лампард ще е огромно, още повече, че опитът му като треньор е минимален - само една година. Сезонът за Челси започва на 11-ти август с голямото дерби срещу Манчестър Юнайтед. Пълната програма за целия сезон 2019/20 във Висшата лига - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички