Челси предлага две от младите си надежди за обещаващ талант от Висшата лига


Челси предлага две от младите си надежди за обещаващ талант от Висшата лига
Снимка: Getty Images

1912 0

Отборът на Челси е готов да предложи двете си малди надежди - Конър Галахър и Армандо Броя на Евертън, за да получи обратно младото крило Антъни Гордън, който в последните седмици се свързва с гранда от Лондон.

Томас Тухел има сериозен интерес към Гордън и смята, че ще пасне идеално на игровата му схема. Освен Галахър и Броя "сините" са готови да предложат и още 25 милиона паунда, за да финализират сделката, съобщава "Football Insider".

Евертън пък вече отхвърли няколко оферти от Челси, които бяха от порядъка на 50-60 милиона. "Сините" оценяват Галахър и Броя на по 30 милиона и смятат, че Евертън ще получи повече от достатъчно за Антъни Гордън.

Галахър е смятан за една от най-ярките звезди в английския футбол, но 22-годишният футболист претърпя кошмарен старт на сезона, след като бе изгонен в мача срещу Лестър. За Броя пък не може да се каже нищо, защото не получава почти никакво игрово време, като има записани едва 15 минути игра от началото на кампанията.

Антъни Гордън, от другата страна, впечатлява с изявите си за "карамелите" и мнозина смятат, че той няма да се задържи дълго на "Гудисън Парк". Междувременно Челси пък каза "НЕ" на Интер и Милан за друг свой талантлив футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички