Челси пак не успя да бие в Шампионска лига


Челси пак не успя да бие в Шампионска лига

841 0

Челси записа втори пореден мач без победа в Шампионска лига, след като възпитаниците на Жозе Моуриньо стигнаха само до 0:0 при гостуването си на Динамо (Киев).

Двубоят беше много равностоен, но все пак Челси имаше по-чистите шансове и играчите на Специалния могат да съжаляват, че не си тръгнаха с трите точки.

Още в 14' резервата през уикенда Еден Азар можеше да открие резултата, но разтресе гредата след намеса на вратаря Шовковский.

Това всъщност беше и най-доброто положение през първата част, като от Челси имаха претенции и за дузпа, но такава не беше отсъдена - 0:0 до почивката.

През второто полувреме чистите положения отново липсваха, а "сините" удариха още една греда - този път на Вилиан от пряк свободен удар - 0:0 в Киев.

По този начин ситуацията на Челси в групата остава сложна. След изиграването на половината от мачовете "сините" са на трета позиция четири точки - една победа, един равен и една загуба. Динамо има една повече, докато лидер е Порто със седем. На дъното е Макаби (Тел Авив) без актив.

В другия мач от групата Порто удари с 2:0 Макаби Тел Авив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички