Конте обясни провалите на Ливърпул напоследък с "липса на късмет"


Конте обясни провалите на Ливърпул напоследък с "липса на късмет"
Снимка: Guliver/GettyImages

1257 0

Антонио Конте е категоричен, че Челси е напълно готов за следващите два тежки сблъсъка, които предстоят за "сините". Още във вторник вечер лидерът в класирането се изправя срещу Ливърпул, като италианският специалист не може да си обясни слабите напоследък резултати на селекцията на Юрген Клоп.

"Тази седмица ще се изправим срещу два страхотни съперника. Утре излизаме срещу Ливърпул, като това ще бъде много труден мач. Те влизат в този двубой след три поредни загуби, но трябва да сме много внимателни, защото Ливърпул е много добър отбор. Трудно ми е да си обясня последните им резултати. Мисля, че нямаха късмет.

Те са един от шестте отбора, които могат да се борят за титлата и за място в ШЛ. След това знаем, че имаме още 15 мача, за да спечелим титлата. Резултатът е важен, но той няма да е решаващ за сезона на Челси или Ливърпул.

Искам моите играчи да печелят всеки мач. Мисля, че утре и двата отбора ще искат да победят, така че можем да видим един отворен двубой, а не тактическа битка", категоричен беше Конте.

Двубоят между двата тима ще се изиграе във вторник вечерта и е с начален час 22:00 българско време. Двубоят ще може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички