Джон Тери се надява да не играе повече за Челси през този сезон


Джон Тери се надява да не играе повече за Челси през този сезон

1753 0

Капитанът на Челси Джон Тери направи интересно признание в навечерието на сблъсъка между лондончани и Ливърпул, в който съставът на Антонио Конте може да капарира титлата с победа. 

Тери сподели, че се надява да не играе за тима през настоящия сезон, за да не го дърпа назад и да спечели титлата във Висшата лига.

"Отборът направо лети. Играе изумително. Понякога няма нещо, с което можеш да помогнеш като играч. Стартирах в първите 4 мача от сезона, след това се контузих. Допуснахме загуби и мениджърът ме попита, колко време ми е нужно. След това нямахме загуба в 13 мача, аз се възстанових, но не можах да се напасна", заяви Тери пред легендата на Ливърпул Стивън Джерард по BT Sport, който е експерт в английската телевизия. 

"Като играч е трудно да го приемеш, но си длъжен да го направиш. Когато мениджър като Конте, който беше искрен с мен от първия ден, каже "виж, няма да играеш, момчетата се справят просто чудесно", допълни още Тери.

"Искрено се надявам да не играя повече през този сезон, стига те да продължат да печелят. Никога не съм мрънкал и тренирам усърдно, защото обичам и уважавам клуба", добави той.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички