Челси - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?


Челси - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2526 0

В днешния ден (28.11) 13-ият кръг от английската Висша лига ни предоставя възможността да станем свидетели на едно от най-интригуващите дербита на Острова - Челси посреща у дома на "Стамфорд Бридж" Манчестър Юнайтед.

"Сините" от Лондон са лидерът във временното класиране с 29 точки от 12 срещи - цели 12 повече от днешния си опонент. Те обаче не бива да отпускат газта, тъй като Ливърпул е само с пункт по-малко (и мач аванс).

Това е първа среща за "червените дяволи" в шампионата, след като се осъществи раздялата с техния бивш мениджър Оле Гунар Солскяер. При него бяха допуснати много слаби резултати, което е и причината за по-задното класиране към момента (9-о място), а "чашата преля" след шокиращата загуба с 1:4 от Уотфорд.

За домакините няма да могат да вземат участие Бен Чилуел, Нголо Канте и Матео Ковачич поради контузии, като Кай Хаверц ще бъде под въпрос. Мейсън Грийнууд, Хари Магуайър, Пол Погба и Рафаел Варан пък са аут за гостите, като Единсон Кавани, Фред и Люк Шоу са под въпрос.

Двубоят в английската столица между Челси и Манчестър Юнайтед започва в 18:30 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 2". Ще можете и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички