Ралф Рангник прави сериозни промени в играта на Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник прави сериозни промени в играта на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

4207 0

Ралф Рангник е планирал големи промени в стила на игра на Манчестър Юнайтед, когато официално бъде потвърден за временен треньор на „червените дяволи”.

63-годишният германец се очаква да стане треньор в близките дни, след като е в поредица от разговори с шефовете на английския клуб. Според The Telegraph пък Рангник планира няколко промени във футболното естество на отбора, като ще изисква от играчите да пресират много по-високо по терена, а също така и да увеличат интензитета си на игра, щом топката е тяхно притежание.

Медията твърди, че бившият треньор на РБ Лайпциг е поискал да бъде инсталиран часовник на базата на клуба в Карингтън, за да се окуражават футболистите да боравят значително по-бързо с кълбото.

Майкъл Карик изведе Юнайтед до успех с 2:0 срещу Виляреал в Шампионската лига и ще бъде на пейката и за предстоящото дерби в Англия срещу Челси.

Очаква се Рангник да води отбора срещу Арсенал в четвъртък, след като Локомотив Москва са му позволили да напусне руския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички