Реал Мадрид няма да привлича Пол Погба през новия сезон


Реал Мадрид няма да привлича Пол Погба през новия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

1203 0

Реал Мадрид се е отказал да привлича халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба за предстоящия сезон. Френският национал е с изтичащ договор с клуба от „Олд Трафорд” през лятото на 2022-а година и е твърде вероятно да се махне от Манчестър, след като преговори за подновяването на контракта му няма.

Реал Мадрид е спряган за трансфера на Погба от доста време насам, но според Marca „лос бланкос” са отклонили опцията да се подсилят с разиграващия халф. Лично Карло Анчелоти е отказал Погба да подсилва неговия отбор, след като мадридчани ще се концентрират в привличането на Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.

Лука Модрич, Каземиро и Тонио Кроос отново са в изключително солидна форма за Реал досега, като другите опции за тази зона на терена са също Едуардо Камавинга, Федерико Валверде и Антонио Бланко.

При този сценарий се очаква Погба да се завърне в Ювентус, като юношата на Льо Авър бе част от „бианконерите” между 2012-а и 2016-а година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички